Parov Stelar @ Dacia Sandeo Secret Party pe 8 Decembrie

Autor: -

image

Dacia organizeaza un secret party cu ocazia lansarii Dacia Sandero serie limitata Orange. La party sunt invitati Rusu si Flore (Khidja Clouds Society) si Parov Stelar.

Pentru a participa la tombola ce are ca premiu un Sandero editie limitata Orange si pentru a avea acces la secret party-ul de pe 8 decembrie trebuie sa te inregistrezi pe www.secretparty.ro si sa urmezi 8 indicii pana pe data de 8 Decembrie. Indiciile sunt dupa cum urmeaza un puzzle, un formular in care trebuie sa completezi adresele de e-mail a 5 prieteni, un joc simplu in care trebuie sa conduci un Sandero, un aparat radio pe care trebuie sa apesi pe toate posturile pentru a asculta piesa Love de la Parov Stelar si un tur virtual al interiorului masinii. Acestea sunt primele indicii urmeaza sa fie disponibile in zilele urmatoare alte indicii. Regulamentul promotiei este aici. Detalii pe contul de Facebook si Twitter al concursului.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*