Transfer.ro mareste spatiul de stocare la 2GB

Autor: -

Incepand cu luna acesta, clientii Transfer.ro pot transfera pana la 2GB de fisiere prin noul serviciu PREMIUM. Acestia vor beneficia de un spatiu permanent de stocare de pana la 100GB si de statistici detaliate cu privire la fisierele transferate, pot transfera pana la 2GB, deodata, catre un numar nelimitat de destinatari, semnatura personalizata si securitate sporita. Se pot redenumi link-urile, se poate seta perioada de stocare online a fisierelor si de asemenea, le poti sterge oricand prin functiile oferite de managerul de fisiere.
Managerul de fisiere permite utilizatorului sa acceseze toate datele generale despre fisier: marime, nume, data la care a fost uploadat, destinatarii, precum si data la care expira valabilitatea, presetata de catre cel care a efectuat transferul. Pe langa aceste informatii de baza, managerul de fisiere mai ofera posibilitatea de a vedea cate download-uri s-au efectuat pe un anumit link, de pe ce IP, care este furnizorul de internet al celui care a downloadat, data la care a fost descarcat si referrer-ul. Transfer.ro foloseste servere gazduite in Romania si colocate in data centere conectate direct la principalii furnizori de servicii de conectare la internet (Romtelecom, UPC, RDS, Ronix, InterLan etc.). In felul acesta Transfer.ro poate sustine transferul rapid si in siguranta a fisierelor de pana la 2GB catre orice adresa de e-mail.
Transfer.ro pastreaza si varianta gratuita a serviciului, oferita in pachetul Free. Optiunile acestuia raman cele cunoscute: transfer de fisiere de pana la 1 GB, stocate online timp de 10 zile si scanate antivirus cu ESET Nod 32. Mai jos pachetele detaliate:

image

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*