Scandal Nokia Qt developers?

Autor: -
Se pare ca pe twitter s-au incins un pic spiritele:
CMGeorget: Hotii stiga hotii, no comment Asa ceva nu credeam ca o sa vad @NokiaRomania http://yfrog.com/h3yanzp
NokiaRomaina: Va reamintim ca regulamentul #QTDevelopersse afla aici http://t.co/gfzCWt0 – vom analiza voturile inca o data dupa incheierea concursului!
                      Va rugam distingeti intre frauda si promovare asidua, voturile corecte dpdv mecanic sunt valide chiar daca nu apartin favoritilor dinTwitter
NSMA_App: @NokiaRomania Promovare intensa nu e cumparerea de e-mailuri si postand pe FB la radiouri partenere altora. Tine de bun simt sa joci corect
mariusgabriel: @NokiaRomania multe email-uri pt Fillr sunt din Nepal si Bangldesh,sunt curios ce se intampla daca castiga careva de acolo un telefon.
Lyvy2a: Să mai zic ceva de #fillr? Eu nici până acum nu am primit mailul pentru a da vot.. Suuper! cc @nokiaromania
           E numai bun! cc @nokiaromania RT @3ditorial @Lyvy2a poti baga un#rusineNokia 🙂
NokiaRomania: @mariusgabriel urmeaza o noua runda de verificari, inca nu s-a stabilit castigatorul
Promovarea in online nu poate fi interzisa pe un anumit canal intr-un concurs, foarte bine Fillr. Situatia voturilor este aceasta la momentul acesta si nu cred ca se mai poate schimba ceva:
imageScandal exista si la Titus pe blog, iata ce sustinea Titus cu cateva zile in urma, ulterior a ajuns la concluzia ca nici Fillr nu joaca corect:
Au apărut zeci de articole pe bloguri, zeci, poate sute de tweeturi și, cu toate astea, un spammer poate să îi bată(cu doar 40 de descărcări, are un pic mai multe voturi decât Fillr).
Spammer, mult spus, daca faci rost de o baza de e-mail-uri si treci toate contactele tale de facebook si din telefonul tau, sau daca intri pe un grup de facebook ce ofera beneficii pentru farmville si le ceri ajutorul nu se numeste frauda.
            Se pare ca unii tot nu au inteles ca la concursurile de likeuri nu castiga cea mai frumoasa poza, ci cel cu cei mai multi “prieteni”.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*