Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Orange Goodies Hunt

1 min read

oro

oro-3224272

Orange organizeaza un treasure hunt prin care ii premiaza pe cei care gasesc, prin intermediul aplicatiei de smartphone „The Goodies Hunt„, indiciile din spatele unor QR codes ascunse Centrul Vechi, in perioada 7-15 septembrie.

Aplicatia este disponibilia gratuit in App Store, Android Market sau BlackBerry Appworld si sa scaneze, in ordine, cele 9 QR codes care ofera indicii sub forma unei ghicitori. La scanarea codului ti se va dezvalui o noua ghicitoare care te va conduce la urmatorul indiciu in spatele acestor indicii se pot ascunde premii surpriza (140 de cocktails in locatiile: Dam Beer Garden, Scarlet, Old City Franceza si La Historia si 400 vouchere de discount accesorii in valoare de 10 euro). Regulamentul il poti consulta aici.
poz-25c4-2583-4561349
Prima ghicitoare relativ usoara daca nu o iei mot a mot o dezlusesti usor in Old City. A doua ghicitoare probabil, deoarece codurile nu sunt atribuite intr-o ordine (adica poti sa gasesti qr-code-ul 2 desi acesta corespunde ghicitoarei 4, dupa cum se vede in dreapta unii utilizatori au gasit 5 indicii). O mare problema exprimata si aici, prin faptul ca cei din Embassy recunosc faptul ca au cod care a disparut si ar fi trebuit sa coincida ghicitoarei 2. Revenind la prima ghicitoare ce se refera la asa zisele ghearele de fier, acestea se regasesc in Old City sub forma unei cupole de lemn, fierul si ghearele lipsind cu desavarsire (unii concurenti au intampinat o scuza cum ca nu merge curentul la etajul barului Old City dupa ora 23 si nu au fost lasati sa pozeze indiciul). 
Daca vei reusi sa gasesti toate cele 9 indicii vei castiga o tableta Samsung Galaxy Tab II, iar daca te clasezi pe locul 2 vei castiga un HTC Cha Cha.
Later update: Cei de la Orange au curatat wall-ul si au raspuns dupa cum puteti citi si aici:
Salut Stefan, trebuie sa interpretezi cu atentie ghicitorile pentru a nu fi indus in eroare 😉
Noi nu putem divulga locurile in care se afla indiciile insa te asiguram si pe tine si pe ceilalti participanti la concurs ca in aceasta vanatoare de comori nu a disparut niciun indiciu din locul in care a fost ascuns. Sunt toate la locul lor si asteapta sa fie descoperite 🙂
Iti multumim pentru implicare, feedback-ul tau ne da ocazia sa venim cu raspunsuri si in intampinarea celorlalti.
Bafta multa!
Mirela – Orange Facebook Team

Later update2: Toate indiciile s-au aflat la locul lor, maine se incheie concursul, concluziile si castigatorul le veti afla maine.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.