Telefon Allview in oferta FunDeal

Autor: -
Firma Allview din Brasov vinde intre 7 si 8 septembrie telefonul dual-SIM L1 Life pentru numai 75 de lei pe site-ul de reduceri FunDeal.ro, costul terminalului fiind in mod normal 150 de lei.

La achizitionarea telefonul L1 Life, vei primi un card de memorie de 1 GB, precum si o cartela Orange PrePay cu 4 euro credit inclus.
Allview L1 Life este un terminal dual-Sim low-end ce dispune de functii de baza precum alarma, calculator, calendar, camera foto, radio FM. Terminalul dispune de o autonomie marita de pana la 140 de ore.
Voucherul poate fi folosit in perioada 12.09 – 12.10.2011. Transportul nu este inclus in pretul voucherului, acesta se va achita de catre client, taxa fiind de 20 RON in toata tara;
Poti achizitiona maxim 5 vouchere.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*