Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

ASUS K un laptop pentru #evoblogger

1 min read

promo 2
promo_2-261x300-3129964
Acest articol il scriu pentru concursul organizat de Haotik si promit ca o sa am grija de telefon daca il castiig.
Sunt adeptul laptopurilor cu procesor la frecvente joase si cu autonomie mare. Pana nu de curand eram adeptul seriei EeePC, ce imi oferea o mobilitate ridicata, laptopul fiind foarte usor si comod de luat cu mine. Noile notebook-uri ASUS K sunt livrate cu cea de-a doua generație de procesoare Intel Core pentru a accelera multitasking-ul si a imbunatați performanta vizuala prin motoarele grafice integrate. Productia pe 32nm, cerinrele reduse de energie si includerea tehnologiei NVIDIA Optimus extind autonomia energetica a noilor laptopuri.
Laptopul ce mi-a atras atentia din seria K este ASUS K53SJ disponibil pe evomag.ro la 2.449 lei. Designul impresioneaza atat prin panourile texturate din aluminiu care acoperă notebook-ul cat si prin tastatura egonomica Chiclet distinsa cu premiul IF Award, tastele late nu retin praf ramanand confortabile chiar si dupa sesiuni extinse de folosire.
Procesorul Intel Core 2310M (2.10 Ghz) bazat pe Huron River si placa NVIDIA GeForce GT 520 (1024 MB) impreuna cu memoria RAM de 4GB (DDR3) nu te vor dezamagi daca folosesti laptopul pentru browsing, office, blogging. Placa video ruleaza fara probleme orice film 1080p.
ASUS a construit noua serie K pe platforma IceCool, ce este o noua macheta de amplasare a componentelor interne generatoare de caldura (precum procesorul si nucleul grafic) departe de zona de interacțiune cu utilizatorul. Ventilatoarele si heat pipe-urile IceCool racesc notebook-urile din seria K atunci cand sunt utilizate, iar temperatura palm rest-ului ramane sub cea a corpului uman.
In concluzie daca iti doresti un notebook de 15.6″ cu aspect clasic avand tastatura numerica, care sa iti ofera confort cand in folosesti zi de zi la activitati de blogging, office sau entertainment poti alege modelul ASUS K53SJ ce este un model premium la un pret redus. 
Daca acest laptop nu te-a impresionat, ai aici o intreaga gama de laptopuri pentru nevoile tale.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.