Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Orange upgradeaza reteaua oferind viteze de pana la 43,2 Mbps

51 sec read

Capture1
capture1-300x114-8297827
Orange Romania upgradeaza reteaua 3G din Bucuresti oferind viterze de pana la 43.2 Mbps pentru download si 5.76 Mbps pentru upload. Utilizatorul poate atinge aceste viteze doar daca foloseste modemul Huawei E372. 
Noile viteze sunt disponibile prin intermediul a doua abonamentelor Colibri 15 si Colibri 25.
Colibri 15 include 9 GB de trafic la viteze de pana la 43,2 Mbps, iar la abonamentul Colibri 25 poti beneficia de viteza de 43,2 Mbps pentru primii 30 GB de trafic.

Cele două abonamente includ optiunile Cost Control si Happy Night (trafic gratuit pentru sesiunile de conectare desfăşurate în intervalul 00:00-07.00)

“Ca lider de piata, Orange anunta astazi o noua premiera in Romania care raspunde cererii crescute de internet mobil de mare viteza. Dupa lansarea HD Voice, sunt onorat sa anunt astazi o alta premiera – implementarea retelei de acoperire cu viteze de pana la 43,2 Mbps in Bucuresti. Pentru utilizatorii experimentati va fi una mai rapia si mai simpla, fapt ce reconfirma angajamentul nostrum de a imbunatati experienta digitala a clientilor”, a declarant Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania.

Orange a anuntat astazi si faptul ca a inlocuit toate echipamentele de la metrou, iar viteza de download a crescut la 21,6 Mbps.
In zona Transilvaniei, Orange a upgradat reteaua pentru a permite atingerea vitezelor de 14,4Mbps, acest lucru urmand sa fie aplicat si in Moldova, ca pana la jumatatea anului viitor in intreaga retea sa suporte viteze de pana la 14,4 Mbps.
Echipamentele au fost furnizate de companiile Alcatel Lucent (Franţa) si Huawei (China),
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.