Sony devine unicul proprietar Sony-Ericsson

Autor: -

Sony a cumparat participatia companiei Ericsson din cadrul joint-venture-ului Sony Ericsson, tranzactia fiind in valoare de 1,05 miliarde de euro.

Divizia de telefonie va fi integrata in divizia de produse electronice ce include tablete, laptopuri, televizoare si console de jocuri.
Ericsson a anuntat ca tranzactia include un acord amplu de licentiere a drepturilor de proprietate intelectuala, care acopera practic toate tehnologiile Ericsson folosite de Sony in produsele si serviciile sale. De asemenea, Sony a dobandit „cinci familii esentiale de brevete privind tehnologia telefoanelor wireless”.
Fondata in 2001, Sony Ericsson a avut un succes fulminant la debut, datorita telefoanelor axate pe camere foto de calitate sau redarea de muzica, derivate din popularele produse Walkman si CyberShot ale Sony.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*