Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Prima mea zi ca ambasador Samsung

1 min read

DSC05029 thumb 25255B1 25255D

dsc05029_thumb-25255b1-25255d-182x300-2905796Ieri la ora 14 echipa Samsung Mobilers s-a intalnit pentru prima data. Echipa este mixta, mobilerii venind din mai multe orase ale tarii precum Ploiesti, Brasov, Suceava, Bihor, Craiova, Arges si lucrand in diferite domenii precum armata, marketing, call center, vanzari. Informatii despre echipa completa puteti afla de pe platforma samsungmobilers.ro ce a fost creata special pentru acest proiect.

Dupa ce ne-am cunoscut am trecut direct la subiect.

Am fost introdusi in lumea gadgeturilor Samsung, Samsung Wave 3 fiind primul din telefoanele nelansate, ce a fost prezentat pentru prima data la IFA 2011. Telefonul impresioneaza prin constructia de metal si prin capacul de pe spatele telefonului ce se deschide printr-un slide in sus.

Trainingul a continuat printr-o incursiune in lumea tabletelor Samsung, tableta prezentata fiind Galaxy Tab 7.7. Tableta m-a impresionat prin functia Wi-Fi Ch.bonding ce ofera transfer de date prin intermediul undelor de pana la 150Mbps fata de 72.2 cat suporta in mod normal standardul Wi-Fi N, datorita celor doua receivere Wi-Fi incorporate.

Galaxy Note este un gadget unic pe piata fiind o combinatie reusita dintre o tableta, un telefon si o tableta grafica. Device-ul este facut in colaborare cu Wacom si are un touchscreen ce nu se incadreaza in categoria ecranelor capacitive ori rezistive, ecranul putand fii apasat atat cu degetul cat si cu stylusul.

dsc05032_thumb-154x300-8690631Cel mai asteptat device al momentului ne-a fost prezentat la sfarsitul trainigului, Samsung Galaxy Nexus aducand ceva unic fata de celelalte telefoane Android, butoanele obisnuite de sub ecran fiind integrate in interfata, acestea mutandu-se in dreapta atunci cand telefonul este rotit landscape. Despre toate aceste produse si nu numai voi scrie in viitor atat pe saitul InspectorGadget.info cat si pe platforma Samsung Mob!lers.

Activitatea noastra ca mobileri incepe efectiv vineri cand toata echipa va fi prezentata in cadrul unui eveniment transmis live pe pagina de Facebook Samsung Mob!lers, incepand cu ora 19:30.

De luni va astept pe saitul SamsungMobilers.ro pentru a afla prima misiune a ambasadorilor, intregul mecanism al campaniei avand la baza si un concurs prin care vom fi stimulati sa promovam cat mai bine mobilele Samsung.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.