Am plecat spre Seul

Autor: -

Ora 2 noaptea am terminat bagajele, la ora 4 m-am trezit si am vazut luminitele din Bucuresti, iar la ora 5 am terminat check-in-ul. Pe aeroportul Otopeni nu exista niciun Wi-Fi fara parola, ceea ce mi se pare de neconceput intr-o capitala europeana.

La ora 6 am trecut de portile de filtru unde am fost verificat amanuntit desi imi dadusem si cureaua jos, iar bagajul a trecut de doua ori prin scanner, mouseul Arc 2 fiind un lucru suspicios. Cursa Lufthansa spre Munchen a plecat la ora 7:05, iar avionul s-a ridicat la ora 7:28 dupa aeroportul din Otopeni. In avion nu am avut televizor sau prize. Un domn s-a intins ca intr-un tren CFR pe 3 locuri, bineinteles dupa ce s-a si descaltat.

Ajunsi in Munchen avem 3 ore la dispozitie sa ne plimbam. Nu avem deloc Wi-Fi stam in fata la First Class Lounge de unde “furam” net gratuit. Spre deosebire de Romania aici ai Wi-Fi oferit de T-Mobile dar costa de la 5 euro/ora in sus. Posesorii de iPhone 4 pot vedea un Hot-Spot privat ce este gratuit. O cana de ceai negru si un sandwich cu cascaval si sunca costa 10.40 euro in Seul.

Momentan afata a inceput o furtuna de ninsoare si speram sa mai plecam astazi din Munchen.

Magazinele duty free au preturi de magazin normal, un parfum Armani Code Black de 75ml costa 64 euro si Coca-Cola la 0.5l 4 euro. Ce este foarte interesant ca atunci cand achizitionezi orice din duty free ti se cere pasaportul si biletul de avion. Mai jos si cateva videoclipuri din cele doua aeroporturi si aterizarea de pe aeroportul din Munchen.

Aeroportul din Otopeni.

Aterizare in Munchen.

Aeroportul din Munchen.

Un bradut interesant in Munchen.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*