Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

FastPay.ro incarcare electronica prin PayPal

51 sec read

image thumb2
image_thumb2-6233742FastPay.ro este un serviciu oniline prin care poti sa iti reincarci electronic prin PayPal cartelele prepay ale operatorilor Vodafone, Orange si Cosmote. Serviciul este unic pe piata.
Aceasta metoda de reincarcare este foarte utila pentu cei ce lucreaza in online si primesc banii prin intermediul PayPal. Este mult mai simplu sa platesti direct folosind contul de PayPal, decat sa astepti 24 de ore pana se transfera banii in contul tau bancar. Codul de reincarcare il vei primi pe adresa de e-mail asociata contului tau de PayPal. In Romania cunosc multi freelanceri ce lucreaza pe siteuri ca Elance.com carora le-ar fi util acest serviciul si carora le recomand cu incredere sa il foloseasca.
Cateva informatii utile:
  • Nu comandati o noua cartela pana nu ati primit codul de la o comanda anterioara. In felul asta ve-ti avea doar o comanda in Pending.
  • O comanda dureaza maxim 48 de ore. Daca nu ati primit codul pe adresa de mail in acest timp va rugam sa ne contactati pe office AT nanotel DOT ro.
  • Prima comanda poate dura ceva mai mult, si depinde de tipul contului de paypal (verificat/neverificat) dar si de alti parametrii de securitate ai contului
  • Nu se accepta conturi de paypal care au adresa in alte tari sau nume suspicioase. In cazul acestor conturi bani vor fi returnati inapoi.

Fastpay.ro intre timp a migrat catre PPay.ro, iar reincarcarea cartelelor prepay dureaza intre timp mult mai putin, undeva la ordinul minutelor.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.