Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Munchen–Seul

1 min read

3412281765F71CA91

Pe parcursul calatoriei cei de la Lufthansa s-au gandit la tot ce si-ar dori un om cand calatoreste 10 ore cu avionul. Desi cand am ajuns in Munchen am dat de viscol, cand ne-am ridicat cerul s-a inseninat brusc. Aeronava Airbus A340-300 s-a ridicat incat nu am simtit nimic spre deosebire de cea din Bucuresti care era mult mai mica si vibra in continuu parca ar sari suruburi din ea. Langa mine a fost un jucator de StarCraft din Chile, care si-a comandat sos de rosii cu sare si care a sforait dupa primele 2 minute dupa ce s-a asejat jos.

Fata de aeronava dinspre Bucuresti ce avea un culoar si cate 2 scaune pe stanga si dreapta, cea din Munchen avea 2 scaune, culoar 4 scaune, culoar si alte 2 scaune. Cand m-am suit in aeronava am gasit pe scaun o perna, o patura si 2 seturi de casti, pentru ecranul de pe scaunul din fata. Pe ecran puteai sa vezi filme ca The Smurf, Friends with benefits, Harry Potter, Larry Crowne sau sa asculti muzica la 15 radiouri online. Aeronava oferea contracost si apeluri prin satelit. La 10 minute dupa ce ne-am ridicat echipajul ne-a adus snacks-uri cu bere, Campari, vin rosu, Coca-Cola, sos de rosii, sos natural.

Toti cei din Asia tin foarte mult la igiena, spalandu-se intotdeauna pe dinti dupa ce manca chiar si snacks-uri. Pe parcursul calatoriei am primit de doua ori servetele umede calde pentru a ne dezinfecta pe maini si pe fata.

Partea cea mai interesanta a calatorie a fost meniul mesei calde si al micului dejun. Am avut de ales intre: Breast of Poulard with Porcini Sauce, Broccoli and Potato Gratin si Prime Rib of Beef Cubes with Belgogi Sauce, Carots and Korean Rice. Primul fel de mancare era piept de gaina castrata pe care l-am si comandat, cu sosul Bulgogi urmand sa ma intalnesc pe urma in Seul chiar si in celebrul Hamburger de la Mc’ Donald’s.

Am aterizat la ora 6:30 dimineata in Seul foarte lin in timp ce in Bucuresti era ora 23:30, nu am avut probleme cu viza sau cu alte formalitati, surprinzator fiind faptul ca a trebuit sa luam un metrou pana la ghiseul de emigratii.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.