Verificati aplicatiile mobile inainte sa scrieti despre ele

Autor: -

Jurnalism de ultima speta la Petrisor Obae. Super stirea care i-a trecut pe langa urechi

,,RCS&RDS a anunțat astăzi că Digi24, canalul de știri lansat recent, și Digi Sport sunt disponibile gratuit pe mobilele smartphone (android și iPhone) care au internet.”

Super stire!! nu tu link catre aplicatie, nu tu specificat daca este aplicatie sau site web, nu tu nimic. Poate o sa se faca candva, sau poate poti sa accesezi prin teamviewer dupa telefon PC-ul de acasa si sa vezi pe www.cool-tv.ro.

IMG_2312IMG_2313A doua vine la Costin Cocioaba pe Refresh.ro.

,,Asteptati destul de mult timp in telefon confirmarea unei comenzi de taxi, insa aveti un smartphone cu Android la dispozitie? Speed Taxi si Taxi As au aplicatii de comanda in Google Play, publicate de CleverTech anul acesta”

Ateptati destul de mult timp in telefon…UAUUU!! parca ar fi reclama la teleshoping, pe bune costine ai facut/luat 3 printscreenuri si le-ai trantit. Ai minim 2 telefoane cu Android, dar nu ai facut nicio comanda. Iti arat dovada in stanga ca aplicatia de la Speedtaxi pentru iPhone nu functioneaza absolut deloc.

Pe bune acum nu mai scrieti inainte de a testa si de a vedea ca exista aceste aplicatii. Am intrat pe articol, am vrut sa instalez aplicatia, am cautat peste tot, nimic. Aici ma refer la Victor Kapra care a scris despre aplicatia mobila Fast Pay de la ING cand nu era inca publicata in AppStore sau Marketplace. Degeaba o publici la 3 zile dupa, eu nu mai sunt interesat de ea.

Este foarte greu sa dai detalii ca aici sau aici??

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*