Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Verificati aplicatiile mobile inainte sa scrieti despre ele

57 sec read

IMG 2312 thumb

Jurnalism de ultima speta la Petrisor Obae. Super stirea care i-a trecut pe langa urechi

,,RCS&RDS a anunțat astăzi că Digi24, canalul de știri lansat recent, și Digi Sport sunt disponibile gratuit pe mobilele smartphone (android și iPhone) care au internet.”

Super stire!! nu tu link catre aplicatie, nu tu specificat daca este aplicatie sau site web, nu tu nimic. Poate o sa se faca candva, sau poate poti sa accesezi prin teamviewer dupa telefon PC-ul de acasa si sa vezi pe www.cool-tv.ro.

img_2312_thumb-200x300-2364254img_2313_thumb-200x300-3383910A doua vine la Costin Cocioaba pe Refresh.ro.

,,Asteptati destul de mult timp in telefon confirmarea unei comenzi de taxi, insa aveti un smartphone cu Android la dispozitie? Speed Taxi si Taxi As au aplicatii de comanda in Google Play, publicate de CleverTech anul acesta”

Ateptati destul de mult timp in telefon…UAUUU!! parca ar fi reclama la teleshoping, pe bune costine ai facut/luat 3 printscreenuri si le-ai trantit. Ai minim 2 telefoane cu Android, dar nu ai facut nicio comanda. Iti arat dovada in stanga ca aplicatia de la Speedtaxi pentru iPhone nu functioneaza absolut deloc.

Pe bune acum nu mai scrieti inainte de a testa si de a vedea ca exista aceste aplicatii. Am intrat pe articol, am vrut sa instalez aplicatia, am cautat peste tot, nimic. Aici ma refer la Victor Kapra care a scris despre aplicatia mobila Fast Pay de la ING cand nu era inca publicata in AppStore sau Marketplace. Degeaba o publici la 3 zile dupa, eu nu mai sunt interesat de ea.

Este foarte greu sa dai detalii ca aici sau aici??

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
57 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
57 sec read