Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Marketing B2B – 2012

55 sec read

300x250 thumb 25255B1 25255D

300x250_thumb-25255b1-25255d-8090216Anul trecut am participat la prima editie Marketing B2B, conferinta dedicata marketingului business to business, unde Aneta Bogdan a deschis conferinta cu o prezentare fulminanta, reusind sa acapareze foarte usor atentia audientei, prezentand cateva branduri puternice ce s-au impus de-a lungul timpului, branduri ca Caterpillar (ce au trecut de la un brand de constructii la un brand de incaltaminte dura), prezentand chiar si caracterul catorva oameni din pozitii de top management. Anul acesta Aneta Bogdan, Managing Partener, Brandient va fi din nou prezenta in cadrul conferintei Marketing B2B alaturi de Chris Liassides, Academic Director of Postgraduate Studies, Senior Lecturer, The University of Sheffield International Faculty, CITY College, Stefan Kolle, Partner, FutureLab si Stefanos Karagos, Founder, Xplain. 

Singurul eveniment local de business-to-business marketing va avea loc pe 19 aprilie 2012 in cadrul Athenee Palace Hilton, Bucuresti si isi propune sa ofere participantilor informatii esentiale privind tacticile, strategiile, ideile si solutiile eficiente pentru a promova produsele si serviciile companiei lor in fata altor companii.

Marketing B2B isi propune sa creeze un spatiu relevant pentru practicieni, sa ofere tactici si solutii reale pentru derularea campaniilor in mediul digital, precum si sfaturi si aspecte utile privind integrarea si rolul retelelor sociale, blogurilor si altor instrumente din zona online in derularea campaniilor de marketing. Participantii vor afla de asemenea cum sa isi perfectioneze tacticile de afaceri pentru departamentele de corporate marketing, cum pot incorpora sustenabilitatea in marketing business-to-business si nu numai.

Pentru mai multe detalii cu privire la program si rezervari, accesati site-ul oficial al evenimentului: http://www.marketingb2b.ro/.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.