S-a deschis primul SUBWAY din Romania

Autor: -

DSC05512Situat pe bulevardul Nicolae Titulescu, vis-à-vis de cladirea de birouri America House, in zona Piata Victoriei, restaurantul SUBWAY si-a deschis astazi portile, oferind clientilor o gama larga de sandwich-uri ce pot fi create dupa preferintele fiecaruia dintre noi. Pentru a comanda, trebuie sa te hotarasti mai intai ce tip de bagheta doresti (exista diferite baghete ce sunt facute in restaurant) si marimea acesteia (15cm sau 30 cm). La pasul umator trebuie sa adaugi ingredientele extra, dupa care legumele si sosurile, toata comanda fiind asemanatoare cu cea dintr-o shaormerie.

Bucatarii au fost pregatiti de doi traineri din Bulgaria ce au fost prezenti si astazi la deschidere. Bucatarii folosesc manusi de unica folosinta lucru ce nu il intalnesti la shaormerii de exemplu.

DSC05507DSC05504DSC05506DSC05508DSC05509DSC05510DSC05511DSC05513

 

 

 

 

 

 

 

Preturile sandwich-urilor sunt cuprinse intre 5 lei si 8 lei.

Lantul de restaurante SUBWAY a devenit cunoscut in Romania si in urma serialului Chuck.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*