Aplicatie pentru baietii mari

Autor: -

Aplicatia este in limba portugheza si iti solicita sa introduci numarul fostei prietene si al celor mai buni prieteni ai tai. Numele fostei prietene va fi sters din agenda ta, iar de fiecare data cand vei fi tentat sa o suni vei primii cateva mesaje ce te vor tine departe de a o suna timp de 2 minute. In acest timp aplicatia va publica pe wall-ul prietenilor tai ca exista o situatie de criza si ca este cazul sa te sustina printr-un apel.
Daca niciun prieten nu iti este alaturi si nu te suna in aceste 2 minute, poti sa renunti la acestia si sa te intorci la fosta prietena. Daca in schimb le inchizi apelul, aplicatia va posta pe wall-ul tau ca esti un fraier care inca mai sta dupa fosta lui si ca nu raspunzi la apelurile prietenilor tai.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*