Google Maps ofera informatii din traficul din Bucuresti

Autor: -

Informatiile din trafic sunt disponibile de pe orice telefon cu GPS accesand site-ul maps.google.ro sau de pe iOS sau Android prin aplicatia Google Maps selectand layerul Traffic. Informatiile din trafic nu par a fi precise avand in vedere ca datele sunt colectate de la utilizatorii ce utilizeaza in acel moment hartile Google.

Informaţiile despre trafic sunt colectate de la utilizatorii care folosesc Google Maps de pe terminalele mobile sau Navigarea cu Hărţi Google de pe terminalele mobile”, au precizat pentru ZF oficiali ai companiei. Google a anunţat că începând de astăzi, hărţile Google vor include condiţiile de trafic din Bucureşti şi de pe anumite porţiuni ale drumului european E81. Odată îndeplinite cele două condiţii, „telefonul tău trimite date anonime că­tre Google, care descriu cât de repede te deplasezi. Când combinăm datele privind viteza ta cu datele privind viteza de la alte telefoane de pe acelaşi drum – din miile de mobile care sunt în mişcare în oraş la un moment dat, ne facem o impresie destul de exactă despre condiţiile de trafic în timp real.

2012-06-20 21.04.18 SC20120620-205408

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*