Aplicatiile Transport Urban si Mersul Trenurilor pe iOS si Android

Autor: -

SC20120614-022222Daca acum cateva zile va prezentam o aplicatie dedicata soferilor, astazi voi prezenta doua aplicatii pentru pietoni. Cele doua aplicatii Transport Urban si Mersul Trenurilor au fost create pentru Android, respectiv iOS si au participat la concursul Orice se poate organizat de Vodafone. Aplicatia Mersul Trenurilor (castigatoarea marelui premiu de 10.000 euro, dezvoltata de Andreea Alexandra Balan) a fost portata pe Android cu ajutorul firmei Appscend pastrand aceleasi functii de cautare a rutelor.

 

photo 3photo 1Aplicatia Transport Urban a primit in urma cu cateva saptamani un update pentru versiunea pe Android, care aduce utilizatorului posibilitatea de a cumpera un abonament pentru o zi pe mijloacele de transport in comun RATB. Plata abonamentului se va efectua trimitand un sms la un numar scurt, informatiile legate de numar gasindu-se direct in aplicatie.

Aplicatia  a  fost creata initial pe platforma Androidc si a fost portata pe iPhone si surpriza pe telefoanele cu Windows Phone.

 

Prin cele doua aplicatii powerd by Vodafone, utilizatorii au la indemana cele mai utile informatii referitoare la mijloacele de transport in comun.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*