Vodafone deschide Experience Store in Afi Cotroceni

Autor: -

Vodafone deschide astazi, incepand cu ora 14, cel mai mare magaizn ce se va intinde pe 500 de metrii patrati in complexul Afi Palace Cotroceni. Designul este complet diferit fata de restul magazinelor, birourile fixe lipsand, angajatii oferind informatii de pe tablete iPad conectate remote la PC. Magazinul poate gazdui totodata si evenimente.

imageCu aceasta ocazie vor avea loc evenimente si concursuri in perioada 26-29 iulie. Magazinul isi deschide portile astazi incepand cu ora 14 cu o ofera promotionala care presupune 100 de euro discount la achizitionarea unor smartphone-uri impreuna cu abonamentul Vodafone Mega 11, atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti.

Clientii care vor achizitiona anumite produse din magazinul Vodafone Experience Store vor primi cadouri atractive, cum ar fi casti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.

Tot la ora 14 va avea loc si un Treasure Hunt cu premii constand intr-un Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Tab, Vodafone Smart II si bilete la film.

IMG_4625DSC05761DSC05765DSC05766DSC05769DSC05772DSC05773DSC05774DSC05779DSC05780DSC05781IMG_4626Cu ajutorul tabletelor si a telefoanelor, vizitatorii  vor putea sa compuna muzica, sa picteze sau sa „doneze” o fotografie din albumul lor foto din telefonul mobil.

Toti participantii vor intra automat intr-o tombola la care vor putea castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele trei telefoane Vodafone Smart II, precum si lectii particulare de muzica, pictura, fotografie.

Un DJ va susține un recital special, mixand la tablete, un artist ilustrator va desena folosind o aplicatie speciala de desenat pe o tableta portrete digitale tuturor celor care vor pași pe porțile magazinului. Trupa Sensor a sustinut un mini recital la pe tablete.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*