Aplicatie YouTube inutila pentru iOS

Autor: -

IMG_6337Apple a scos aplicatia Youtube din pachetul standard de aplicatii din iOS 6 pentru simplul fapt ca licenta Google a expirat si nu au efectuat nicio imbunatatire asupra acesteia. Google a lansat azi o alta aplicatie YouTube doar pentru iPhone ce poate fi descarcata din AppStore gratuit.

Aplicatia aduce nou fata de varianta de mobile de pe m.youtube.com, doar interfata asemanatoare cu cea a aplicatiei GMail. 

YouTube fara optiunea de upload

Cei ce vor face update la noul iOS 6 nu vor mai avea posibilitatea de a uploada clipuri pe YouTube direct de pe telefon. In noua aplicatie nu exista optiunea de upload. Ramane de vazut daca in iOS 6 va exista posibilitatea de a uploada filme pe YouTube direct din libraria telefonului. Pana la iOS 6 se puteau urca clipuri la calitate de 720p prin Wi-Fi si 480p prin 3G.

IMG_6338IMG_6339IMG_6340

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cred ca este un motiv destul de bun sa renunt la Youtube si sa folosesc serviciile Vimeo.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*