De ce Android este un sistem mai prost ca iOS

Autor: -

La aproape 5 ani de cand s-a lansat sistemul Android, Google nu a fost in stare sa scoata o versiune de GMail decenta care sa suporte Pinch-to-Zoom in mailurile cu attachement, desi pe iOS este posibil acest lucru din prima zi. Pe Android poza nici macar nu poate fi incadrata pe masura ecranului. Este cam imposbil sa citesti pe Android un newsletter si nu inteleg cum pe varianta de iOS a clientului de GMail se poate face pinch-to-zoom fara probleme.

Situatia din clipul  de mai sus s-ar putea schimba odata cu noua versiune a aplicatiei GMail care urmeaza a fi lansata pe piata in viitorul apropiat. Puteti incerca noua versiune insa trebuie sa urmati cativa pasi (dezinstalarea aplicatiei existente) si sa aveti telefonul rutat.

Un alt lucru care ma deranjeaza la Android / Google este aplicatia Chrome. Pe iOS se sincronizeaza inclusiv parolele de pe PC si se autocompleteaza campurile user si parola pe diferite site-uri, insa pe Android parolele nu se sincronizeaza de niciun fel.

A mai subliniat si Costin un aspect neplacut la Android aici.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*