Orange a lansat cel mai ieftin model Samsung Galaxy SIII in varianta gri

Autor: -

Orange comercializeaza exclusiv smartphone-ul Samsung Galaxy S III, in varianta gri la pretul de 199 de euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Pantera 39 care contine internet mobil nelimitat, 300 de minute nationale si internationale catre fix, 300 de mesaje scrise nationale, 3000 de minute sau mesaje scrise in retea, acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil si TV pe mobil.

Ce nu stiu probabil multi dintre voi este ca pretul telefonului Samsung Galaxy SIII difera in functie de culoare dupa cum urmeaza: pretul de comercializare al modelului pe culoarea gri  (Titanium Grey) este cel mai mic, urmat de modelul pe culoarea alba (Marble White), modelul pe culoarea albastra (Pebble Blue) si in cele din urma cel mai scump model este cel pe culoarea maro (Amber Brown).
Pretul nu difera doar in functie de culoare ci si prin calitatea plasticului. Spre exemplu la modelul pe alb si la Galaxy Note II si la Galaxy SIII si la Galaxy SII este folosit acelasi plastic, in jurul tastelor back si meniu, lumina din spatele tastelor nefiind perfect izolata. In cazul variantelor pe albastru si maro se observa ca s-a izolat foarte bine lumina din spatele butoanelor odata cu calitatea plasticului.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*