Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Marile site-uri au probleme zilele acestea

37 sec read

smileynedumerit thumb4

Nu stiu daca este neaparat efectul Black Friday. Sa nu dam vina pe vinerea neagra si sa presupunem ca totul a inceput cu arestarea hackerilor RST, politia confiscand totodata si serverele pe care era hostat blogul lui Zoso.

Facebook

Trecand la lucruri mai serioase ieri toata ziua nu s-au putut schimba cover page-urile de pe Facebook, nici pe paginile existente, nici pe paginilie nou create cu toate ca pozele se incarcau pe Facebook si se afisau in albumul foto. Totul a revenit la normal azi noapte dupa ora 1.

GOOGLE

Cand ma dadeam si eu mare ca blogul meu nu va cadea decat odata cu Google, s-a intamplat si inevitabilul, ieri la ora 9 site-ul Google.ro a fost hack-uit si mai toata ziua a avut fluctuatii.

smileynedumerit_thumb4-300x168-5008590YOUTUBE

Astazi la ora 3 dimineata notatiile din clipurile de pe Youtube care contineau legaturi catre linkuri externe nu mai redirectionau (pe canalele partenere Youtube). Puteti sa apasati pe reclama din clipul lui Smiley ca sa va convingeti daca s-a rezolvat problema.

Sa vedem ce se mai intampla astazi…

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.