Parteneriat Ymens–IBM pentru oferirea serviciilor cloud

Autor: -

photoCompania Ymens a anutat astazi incheierea unui parteneriat cu IBM pentru asigurarea infrastructurii de stocare a datelor. Accesul la infrastructura IBM SmartCloud se va face prin intermediul IBM Managed Data Center aflat in interiorul Petrom City. Aceasta colaborare cu IBM va permite extinderea si otimizarea solutiei de cloud fara a afecta nucleul de business Ymens. Mai multe detalii despre IBM Smart Cloud puteti gasi aici.

Serviciile Ymens destinate IMM-urilor au fost lansate la inceputul lunii octombrie. De atunci s-au implementat o solutie ERP si o aplicatie de facturare dezvoltata care ofera informatii legate de cashflow si informatii legate de facturile platite/neplatite.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*