Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Satisfactia omului care utilizeaza Instagram si fura pozele

40 sec read

steve andersons first Instagram photo1

Decizie curioasa a Facebook – 2012-12-18 de Florin Angelescu:

steve-andersons-first-instagram-photo1-300x300-6370387Facebook, care a achizitionat recent Instagram, a anuntat ca, dupa data de 16 ianuarie 2013 isi rezerva dreptul de a vinde orice imagine postata de utilizatori, fara a plati sau macar a anunta realizatorii fotografiilor.

Utilizatorii care nu duresc ca fotografiile lor sa fie folosite in acest scop, isi pot sterge contul pana cel tarziu 15 ianuarie 2013. Aceasta modificare figureaza in doua paragrafe in care sunt modificate doua expresii aparent „nevinovate”: „limited license” a fost inlocuit cu „sub-licentiable” si a aparuta: „a business or other entity may pay us to display your […] photos […] in connection with paid or sponsored content or promotions, without any compensation to you.” Prin noua politica de utilizare a imaginilor, Instagram va deveni cea mai mare baza de date de fotografii din lume.

Mai multe cititi aici si aici via zoso.ro. Instagram va fi citat de acum incolo cand se fura o poza, via Instagram, cu se face de altfel la TV cu Youtube sau in general cu pozele de pe Facebook. Nu imi place Instagramul pentru majoritatea oamenilor care folosesc aplicatia.

Poza via Instagram.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.