Youtube Capture – o noua aplicatie de la Youtube pentru iOS

Autor: -

IMG_8225Aplicatia incearca sa acopere toate golurile existente de pe aplicatia oficiala Youtube, de pe iOS 6. Dupa cum bine stiti aplicatia Youtube nu mai vine preinstalata incepand cu iOS 6, iar Youtube a lansat o aplicatie oficiala care nu vine cu nimic nou fata de versiunea mobila a site-ului.

Youtube Capture a fost lansata pentru a putea oferi utilizatorilor de iOS posibilitatea de a urca din nou clipurile facute cu idevice-urile lor direct pe Youtube, asa cum se puteau urca direct de pe telefon pana la versiunea iOS 6.

Desi initial am crezut ca nu se pot urca clipurile existente pe telefon, am observat ca pentru a putea face acest lucru trebuie, doar sa activezi optiunea Location Services din meniul Videos al aplicatiei.

Filtre video

O noutate adusa de noua aplicatie o reprezinta filtrele video, pe modelul Instagram, dar si posibilitatea de a taia bucati din film si de a adauga ulterior un fundal sonor. Colectia de melodii lasa de dorit. Exista si doua setari care iti vor corecta automat videourile de indata ce acestea sunt salvate: color correction si stabilizatorul video.

IMG_8224IMG_8232IMG_8223

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partajare pe Facebook si Twitter

Cea mai interesanta functie este partajarea clipurilor nou urcate pe retelele de socializare Facebook si Twitter, Google + fiind implicit setata.

IMG_8230IMG_8226IMG_8227

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*