Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Sectiuni noi in aplicatia auto.ro

1 min read

auto.ro1

In ultimele saptamani in aplicatia Auto.ro au fost lansate doua noi sectiuni: Masina mea si ATM.

auto-ro1_-168x300-2587194Prin intermediul sectiunii Masina mea, soferii romani au acum posibilitatea sa primeasca direct pe telefon notificari cu privire la serviciile aferente propriei masini: RCA, ITP, Casco, rovinieta, rata de leasing sau credit. Astfel, soferii vor fi alertati la data prestabilita cand expira asigurarile, cand au scadenta la rata masinii, inclusiv cand este necesara reinnoirea trusei medicale. Aceasta sectiune vine in sprijinul soferilor romani care trebuie sa gestioneze un volum mare de informatii legate de masina personala.
Utilizatorii care isi completeaza aceasta sectiune vor afla prin intermediul telefonului care este termenul de expirare, respectiv de plata a serviciilor conexe.
Folosind aceasta noua sectiune din aplicatia Auto.ro, vei renunta cu siguranta la alte aplicatii care doar memoreaza datele masinii.

auto_atm-208x300-6320357
A doua sectiune introdu-sa in aplicatia Auto.ro este ATM, prin care posesorii de smartphone pot localiza cele mai apropiate bancomate ale tuturor bancilor din Romania, prin indicarea distantei, directiei si sensului de mers.
Exista solutii de localizare a ATM-urilor oferite si de alte aplicatii cat si de aplicatiile proprii ale unor banci, dar revin la ideea initiala, faptul ca ai totul intr-un loc, la volan iti va fi mult mai la indemana sa accesezi o singura aplicatie unde gasesti toate informatii de care ai nevoie.

Sper ca in viitorul apropiat aplicatia sa devina compatibila si cu tabletele iPad/iPad mini, pentru ca toti mai multi soferi au inceput sa integreze aceste tablete in bordurile masinilor. Pana atunci pe iPad puteti folosi aplicatia Urbo.ro pentru localizarea bancomatelor.

Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone poate fi descarcata gratuit de aici pentru telefoanele si tabletele cu Android sau de aici pentru utilizatorii de iOS.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.