Standul Nokia la MWC 2013

Autor: -

DSC01325La Mobile World Congress, Nokia s-a prezentat publicului cu o echipa foarte bine instruita, formata din proprii angajati, standuri de prezentare a produselor si spatii amenajate pentru presa, clienti si parteneri.

Nokia a lansat in acest an, la Mobile World Congress, doua modele din seria Lumia si doua modele low-budget (Nokia 105, Nokia 301).

Nokia Lumia 520 (1)Este unul din cele mai accesibile modele din gama Lumia, pretul acestuia fiind de 139 euro. Telefonul beneficiaza de toate functionalitatile disponibile pe modelele cu Windows Phone 8.
Carcasa telefonului poate fi schimbata cu alte carcase dintr-o gama larga de culori, oferindu-se acces si la baterie. Procesorul Snapdragon S4 dual-core de 1 GHz permite o rulare fluenta a aplicatiilor si a sistemului de operare. Nokia a reusit sa ajunga la un pret atat de bun renuntand la cateva functionalitati precum camera frontala si flash-ul pentru camera foto.

Telefonul dispune de 8GB spatiu intern, memoria putand fi extinsa prin card MicroSD pana la 64 GB si cu 7GB prin SkyDrive, solutia cloud oferita de Microsoft.

  Specificatiile complete le gasiti aici.

  Telefonul este solutie optima pentru clientii care au asteptari mari de la un produs low-budget.

  NOKIA LUMIA 720

  Nokia Lumia 720 (1)Al doilea model prezentat la Mobile World Congress 2013 aduce cateva functionalitati in plus fata de modelul Lumia 520. Nokia Lumia 720 este unibody, fara a oferi acces la baterie.
  Nu i se poate schimba carcasa, dar i se poate atasa o carcasa de alta culoare, dupa preferinte, pentru incarcarea wireless a device-ului. Ecranul are tehnologia Nokia ClearBlack, negrul intens amplificand contrastul ecranului si eliminand reflectiile luminii naturale.

  Camera foto de pe Lumia 720 este de 6.7 Mp si este optimizata pentru fotografiere in conditii de luminozitate redusa. Pretul telefonului este preconizat a fi de 249 euro.

  Specificatiile complete le gasiti aici.
   

  Ambele modele au configuratiile asemanatoare si au integrata tehnologia Super-senzitive touch de la Synaptics, prin care ecranul poate fi controlat cu manusi si chiar cu unghii, in cazul doamnelor.

  Stand Nokia (2)Stand Nokia (3)Stand Nokia (5)

   

  Cei de la Nokia au avut un stand complet avand:

  – spatii de expunere si testare a produselor care erau asistate de angajati Nokia

  – o camera intunecoasa in care era amenajat un peisaj, pentru a putea testa tehnologia PureView disponibila pe telefoanele Nokia Lumia 720 si NokiaLumia 920.

  – un spatiu de relaxare cu beanbags, unde puteai sa faci poze cu un panou imprimat cu faimoasa echipa din Barcelona in marime naturala

  IMG_9285– o zona cu birouri inchise pentru intalniri business

  – un lounge pentru presa, dotat cu multe prize si switch-uri, intr-o parte fiind amenajata o scena si monitoare unde rulau fotografii realizate cu seria Lumia.

  – un Juice Bar, unde se preparau mixuri interesante de sucuri naturale si cafea

  – o mascota Oreo care impartea biscuiti si facea poze cu vizitatorii

  Surprizele Nokia apareau din jumatate in jumatate de ora, fie sub forma de concursuri cu premii constand in telefoane si accesorii Nokia, fie momente in care angajatii invitau publicul prezent la dansul pinguinului sau faceau karaoke citind versurile melodiilor direct din Nokia Music.  

  Standul Nokia a fost centrul atentiei la MWC 2013 pentru ca era adresat tuturor categoriilor de public, incepand cu segmentul business si presa, pana la clientii obisnuiti, oferind informatii despre produsele lor intr-un cardu relaxat si placut.

  Asculta muzica online

  Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

  Lasa un comentariu

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  *