Biletul la metrou la jumatate de pret prin Orange

Autor: -

Orice client Orange care alege sa plateasca o calatorie de metrou prin trimiterea unui SMS cu textul 1C la numarul scurt 1700 va primi o a doua calatorie gratuit. Pretul standard al unei calatorii prin SMS este de 0,50 euro (~2 lei).
Pentru clientii Orange va exista in continuare si posibilitatea de a achiziţiona 2 sau 10 calatorii cu telefonul mobil, prin trimiterea textului 2C sau 10C la numarul scurt 1700, tarifele percepute fiind de 0,90 euro, respectiv 3,25 euro. In cazul abonamentelor la tarifele specificate se adauga TVA, iar pentru cartelele PrePay valorile precizate anterior se deduc din creditul disponibil.

Calatoriile pot fi utilizate timp de 6 luni de la achizitie. Dupa cumpararea unei calatorii, pentru a avea acces in statie, clientul va apela gratuit numarul 1700. Telefonul va incepe să emita un semnal sonor, iar clientul va apropia telefonul de validatorul special instalat. Pe ecranul validatorului va aparea mesajul „Tranzactie reusita!” după care accesul este permis. Serviciul de plata si acces cu telefonul mobil a fost extins si este disponibil clientilor Orange incepand cu 2 aprilie 2013 in toate statiile de metrou, mai putin Bazilescu si Jiului.

Informatii despre numarul calatoriilor ramase si perioada de valabilitate pot fi solicitate prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul INFO la 1700. Detalii suplimentare sunt disponibile prin apel la 1826, tarif normal, in reteaua Orange. Oferta este valabila pana la 1 septembrie 2013.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*