Glazeon – start-up romanesc

Autor: -

Sunt sigur ca ati auzit de Denis Todirica si al sau start-up Glazeon care a fost dezvoltat in Chile.
De cateva luni Glazeon este activ in Bucuresti. Daca la inceput Glazeon trebuia sa fie un proiect strict pe online in final a ajuns sa fie axat mai mult pe offline. Sistemul pe care se axeaza Glazeon este simplu, cumperi un produs/serviciu si un anumit procent va fi donat unei cauze.

Glazeon anunta un parteneriat cu magazinul online evoMAG.ro. La fiecare achizitie de peste 100 de lei cumparatorul poate sa sustina cauza preferata foarte simplu daca:
1.Cumpara de pe EvoMAG
2.Completeaza rubrica: Incarca tichet/voucher cu ”Glazeon”
3.Doneaza 1% din valoarea cumparaturilor catre cauza preferata.
Mai multe detalii despre acest proces gasiti aici.

EvoMAG doneaza 1% din valoarea cumparaturilor de peste 100 de lei sunt: CROS-Centrul de Resurse pentru Organizatiile Studentesti, Tribul, ABC Antreprenori, Start me up- Akcees, Asociatia pentru protectia animalelor Robi si Andrei Gligor pentru Inima Copiilor, Fundatia Pact.

Din reteaua Glazeon mai fac parte urmatoarele localuri: High Life Bistro, Peru Bistro, Old Nick Pub, Coftale, Cafe Tabiet Lounge dar si artistul plastic Nectaria Radu, care doneaza 5% din valoarea tablourilor cumparate din cadrul expozitiei „Umbre Suspendate”. Fiecare cumparator are ocazia sa doneze 10% din nota de plata, daca, odata cu nota de plata cere si cartonasul Glazeon iar apoi introduce codul pe www.Glazeon.com, si alege cauza preferata. Glazeon reprezinta modalitatea noastra de a schimba; de a sustine si incuraja asociatiile si ONG-urile sa-si indeplineasca misiunile mai repede, cu un impact mai mare; de a ajuta companiile sa se implice mai mult in comunitate, sa aiba o relatie mai umana cu clientii lor; de a le da oamenilor puterea de a-si sustine cauza in care cred prin ceea ce cumpara.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*