Bloggers Lan Party – editia 2

Autor: -

Prima editie a fost un maraton de gaming desfasurat pe parcursul a 6 ore, de Ziua Nationala a Romaniei.
La prima editie Bloggers Lan Party s-au strans 24 de bloggeri, pntru a ne juca in retea in vremurile cand existau net cafe-uri si puteam sa ne uitam in monitorul celuilalt. Jocul etapei a fost, cum era de asteptat de altfel Counter Strike. Ne-am jucat si alte jocuri precum Half Life, Quake 2 si un pic mai mult Call of Dutty 2.

La a doua editie Bloggers Lan Party, jocul principal va fi World of Tanks, un joc cu multi adepti la nivel international. Locatia este aceeasi, Romtelecom Training Arena, numarul de bloggeri tot 24, ora este schimbata la aceasta editie ca sa nu trebuiasca sa te trezesti cu noaptea in cap (gamerii nu prea dorm cu noptile).
Sunt curios pana la ce ora vor rezista unii dintre noi, mai ales ca luni este zi de munca. Eu pot fi doar cel mai fericit, deoarece in acest interval lucrez in fiecare zi, la o firma de jocuri 😀
Pentru inscrieri scrieti un articol pe blog despre eveniment in care sa folositi textul de mai jos.

Dupa dati-i de veste lui Toma pe blog.

Bloggers Lan Party – editia 2, este un eveniment sustinut de Romtelecom, Asus, Bitdefender Antivirus, Evomag si ROCCAT.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*