Facebook Home pe Samsung Galaxy SIII

Autor: -

Later update: aplicatia este disponibila doar utilizatorilor din U.S., puteti descarca aplicatia oficiala numai daca aveti fisierul apk, pe care il puteti descarca de aici. Daca nu ai unul din smartphone-urile compatibile cu Facebook Home gasesti aici, o solutie pentru a instala Facebook Home pe orice smartphone cu Android.

Facebook a prezentat joia trecuta un launcher propriu pentru utilizatorii de smartphone-uri cu Android si un telefon, HTC First cu care Facebook Home va veni preinstalat.

Mai jos gasiti un mic preview cu noua interfata Facebook Home ruland pe un Samsung Galaxy SIII. Pentru putea utiliza aplicatia Facebook Home trebuie sa faceti update aplicatiei oficiale Facebook.

Mie nu mi-a functionat ok aceasta interfata, trecerea prin meniuri se face greu, camera nu o pot accesa, iar din home screen nu am putut posta vreun status, poza sau check-in pe Facebook.

Este o senzatie placuta cand deblochezi ecranul sa vezi pozele prietenilor cum se deruleaza pe ecran si sa dai instant like cu doua atingeri. Pozele sunt afisate pe tot ecranul, derulandu-se fluent de la stanga la dreapta in cazul in care poza este prea mare.

Launcher-ul se misca greu, sunt importate ecranele din launcher-ul telefonului, primul ecran fiind cel cu toate aplicatiile din telefon in ordine alfabetica care poate fi parcurs vertical, fara a se deschida alt folder.

Facebook Home va fi disponibil oficial in Google Play! incepand cu 12 Aprilie doar pe smartphone-urile HTC One, HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4 si Samsung Galaxy Note II.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*