Suspended Book–suspended coffee cu carti

Autor: -

suspended books divertaSuspended Coffee este o miscare originara din Napoli prin care clientii pot sa plateasca in avans una sau mai multe cafele, fara sa le consume. Un client care nu isi permite o cafea poate intreba ulterior dacă exista vreo cafea in asteptare, astfel incat sa se bucure de o bautura calda fara a fi nevoit sa plateasca pentru asta. In timp, miscarea s-a extins in mai multe tari, iar gestul a devenit nu doar unul de caritate, ci un stimul pentru socializare pentru ca adesea cafelei ii era asociat un mesaj sau o urare. In Romania, initiativa de a sustine Suspended Coffee le apartine celor de la Getlokal.ro

 

Diverta s-a alaturat miscarii Suspended Coffee cu Delicatese Florescu, cocheta cafenea din incinta magazinului Diverta din Baneasa Shopping City.

 

Suspended Book – O carte in asteptare este un proiect Diverta care isi propune sa incurajeze lectura, incurajeze lectura, dar si sa creeze o legatura virtuala intre cititorii pasionati, fundamentata pe gestul de a darui, din placere și nu neaparat de nevoie, o carte unui necunoscut. Mai mult, cei care aleg sa cumpere o carte si sa o lase in magazin spre a fi luata de altcineva, pot lasa un mesaj pe prima pagina a cartii. Astfel, cititorul se poate bucura nu numai de lectura, ci si de gandurile celui care a ales sa i-o daruiasca.

Personal mi-as dori sa gasesc carti tehnice in acest proiect sau carti semnate cu autograf ale scriitorilor romani. Pe viitor mi-as dori sa pot cumpara o carte de pe internet si sa o pot expedia unui copil care nu isi permite sa cheltuiasca banii de mancare pe carti.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*