Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Google nu mai permite sincronizarea prin Microsoft Exchange

39 sec read

2013 04 05 18.44.02
2013-04-05-18-44-02-300x225-4895387

Multi oameni au preferat solutia Google Sync prin Microsoft Exchange ActiveSync, deoarece prin aceasta varianta se puteau primi Push mailurile de pe Gmail si se puteau sincroniza contactele si calendarul aferente contului cu dispozitivul iOS. De curand am inlocuit un iPhone 4S si am fost nevoit sa imi setez din nou contul folosind pasii de aici numai ca nu s-a mai sincronizat nimic.


Dupa cateva cautari am aflat ca de la sfarsitul lui ianuarie Google nu mai permite accesarea conturilor de GMail prin solutia Microsoft Exchange Active Sync. Exceptie face serviciul Calendar, daca este accesat de catre un cont Google Apps for Business si vechile device-uri care sunt inregistrate in serverul de Exchange.

Prin urmare, daca aveti un device pe care aveti setat contul de GMail prin Exchange, veti putea accesa in continuare contul de GMail. Daca doriti sa conectati un nou dispozitv la GMail o puteti face prin IMAP, iar serviciile Calendar si Contacts se puteti sincroniza folosind protocolul CalDAV, urmarind pasii de aici.

P.S. La Asigurarea mobila de la Vodafone, cand ti se inlocuieste un iPhone, primesti unul nou never locked.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
39 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
39 sec read