Google nu mai permite sincronizarea prin Microsoft Exchange

Autor: -

Multi oameni au preferat solutia Google Sync prin Microsoft Exchange ActiveSync, deoarece prin aceasta varianta se puteau primi Push mailurile de pe Gmail si se puteau sincroniza contactele si calendarul aferente contului cu dispozitivul iOS. De curand am inlocuit un iPhone 4S si am fost nevoit sa imi setez din nou contul folosind pasii de aici numai ca nu s-a mai sincronizat nimic.


Dupa cateva cautari am aflat ca de la sfarsitul lui ianuarie Google nu mai permite accesarea conturilor de GMail prin solutia Microsoft Exchange Active Sync. Exceptie face serviciul Calendar, daca este accesat de catre un cont Google Apps for Business si vechile device-uri care sunt inregistrate in serverul de Exchange.

Prin urmare, daca aveti un device pe care aveti setat contul de GMail prin Exchange, veti putea accesa in continuare contul de GMail. Daca doriti sa conectati un nou dispozitv la GMail o puteti face prin IMAP, iar serviciile Calendar si Contacts se puteti sincroniza folosind protocolul CalDAV, urmarind pasii de aici.

P.S. La Asigurarea mobila de la Vodafone, cand ti se inlocuieste un iPhone, primesti unul nou never locked.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*