Noua oferta Orange Young si aplicatia Libon

Autor: -

imagePentru cei care nu fac inca parte din programul Orange Young (tineri cu varsta sub 26 de ani), exista posibilitatea de a se inscrie ori prin apel la *100#, ori pe site-ul nelimiteaza-te.ro folosind CNP-ul. Oferta Orange Young de pe site-ul nelimiteaza-te.ro a suferit cateva mici modificari, la toate optiunile configurate de peste 7 euro oferindu-se 300 MB de trafic gratuit si SMS-uri nelimitate in retea pentru orice extraoptiune, indiferent de costul acesteia. Mai jos gasiti, dupa parerea mea, cea mai avantajoasa extraoptiune pentru un utilizator de smartphone cu prepay:
image

Aplicatia Libon

Libon este o aplicatie de messaging asemanatoare cu Viber si WhatsApp, care ofera utilizatorilor comunicare prin voce (VoIP) si text, folosind internetul. Aplicatia este un pas important al operatorului spre Joyn, aplicatia de messaging pe care am descoperit-o la MWC in acest an, care permite atat apeluri vocale si text, cat si transfer de fisiere gratuit intre utilizatorii retelelor mobile din Spania, Germania si Coreea de Sud.

imageUtilizatorii prepay inscrisi in programul Orange Young care isi configureaza o optiune folosind configuratorul de pe nelimiteaza-te.ro, pot beneficia de trafic gratuit in aplicatia Libon pentru 0,25 euro.

Aplicatia Libon este disponibila pentru sistemele de operare iOS si Android, prin care poti comunica gratuit prin mesaje si apeluri HD cu prietenii tai, prin intermediul retelei de date a operatorului.
Mai mult, beneficiezi de mesagerie vocala vizuala si poti seta mesaje de intampinare personalizate asemeni unei casute vocale normale.
Este foarte simplu, trebuie doar sa-ti creezi cont de utilizator, iar Libon va prelua numerele de telefon din agenda ta, care folosesc aplicatia.
In versiunea pentru Android vei avea acces la un loc la mesajele din aplicatie si la SMS-urile existente pe telefon. Odata ce vei schimba device-urile, te vei putea loga cu contul existent. De exemplu, te vei putea loga pe un device iOS cu contul creat anterior pe un device Android, dupa logare se vor transfera pe iOS mesajele din aplicatie cat si SMS-urile de pe deviceul Android utilizat anterior. Aceasta operatiune nu este posibila si invers, iar mesajele nu le veti gasi si in sectiunea de mesaje a telefonului. Versiunea de pe iOS are grafica diferita fata de cea de Android.

IMG_0778IMG_0774IMG_0776IMG_07772013-05-08 20.21.552013-05-08 20.18.552013-05-08 20.19.162013-05-08 20.20.30

Exista si un abonament premium de 2,69 euro/luna care ofera cate, functionalitati in plus, pe care le puteti consulta aici.

Oferta Orange Young pentru abonati:

abonamentul Fluture 12
 • SMS-uri nelimitate in retea
 • 3000 de minute in retea
 • 150 de minute sau SMS nationale sau minute internationale catre fix
 • 300 MB pentru internet pe mobil
 • acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil, pe Yahoo! Messenger, Facebook, TPU si go4it
 • acces nelimitat in aplicatia Libon
 • telefonul Orange Nivo la 39 euro.
optiunea Multimedia 2 euro/lună (TVA inclus):
 • 100 MB pentru internet pe mobil
 • 3 jocuri pentru telefon
 • acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil
 • acces nelimitat pe m.facebook.com, m.yahoo.com, m.go4it.ro si m.tpu.ro din Portalul Orange pe mobil
 • acces nelimitat in aplicatia Libon.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*