Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Mobile Conference 2013 – detalii, invitatii

1 min read

Mobile conference
mobile-conference-300x197-5064575

Saptamana aceasta, pe 16 mai are loc cea de-a sasea editie a Mobile Conference Romania, in cadrul conferintei fiind grupate trei evenimente:  Mobile Marketing Forum, Mobile Apps Meetup si Mobile Awards.

Mobile Marketing Forum

mobile-marketing-forum-300x150-9501286

Mobile Marketing Forum aduce in prim plan notiuni complexe de mobile marketing, studii de caz si cele mai bune practici si strategii de integrare a mobile advertising-ului in campanii de comunicare complexe. Evenimentul se adreseaza profesionistilor din zona de marketing, dar si reprezentantilor agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza in zona mobile.In cadrul sesiunilor de conferinte, va fi prezentat in exclusivitate un studiu dedicat marketingului mobil, realizat de compania Unlock Research. Rezultatele vor dezvalui cele mai in voga instrumente actuale de marketing mobil si care este perceptia consumatorilor privind aplicatiile mobile. Invitat special in cadrul conferintei este Samuel Portugal , CCO la YDigital Media, una dintre cele mai bune agentii digitale internationale, ce se concentreaza pe serviciile de mobile marketing si advertising. 
Taxa de participare la eveniment este 75 euro / persoana, pentru mai multe detalii accesati linkul.

Mobile Awards

mobile-awards-300x174-5495479

Din 2010 am participat la toate editiile Mobile Marketing Conference, la editia din 2011 fiind si blogger oficial al evenimentului (gasesti aici detalii despre cum poti fi unul din cei 4 bloggeri oficiali ai acestei editii). Anul acesta am lasat de-o parte organizarea si fac parte din juriul Mobile Awards, in cadrul careia vor fi premiate cele mai inovative, creative si apreciate campanii si aplicatii mobile. Categoriile pe care le-am jurizat sunt:

Marketing

• Cea mai buna campanie prin SMS
[vezi nominalizari]

• Cea mai buna campanie de marketing mobil[vezi nominalizari]
• Cel mai bun mobi site de companie / brand[vezi nominalizari]
• Cea mai buna aplicatie mobila de brand / produs [vezi nominalizari]
• Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes) [vezi nominalizari]

Aplicatii

• Utilities (ghiduri, instrumente)[vezi nominalizari]
• Payment (plati utilitati, aplicatiile bancilor, operatorilor telecom etc)[vezi nominalizari]
• Entertainment [vezi nominalizari]
• Others [vezi nominalizari]

Premii speciale

• Best Taxi Application [vezi nominalizari]juriu-mobile-conference-300x170-6646205

Mobile Apps Meetup

mobile-apps-meetup-300x208-7040667

Mobile Apps Meetup include doua sesiuni de seminarii ce isi propun sa-i aduca in acelasi loc pe dezvoltatorii actuali de aplicatii mobile, dar si pe cei care intentioneaza sa patrunda in acest domeniu. Sesiuniile cuprind o jumatate de zi de dezbateri, studii de caz si dialog despre inovatiile tehnologice si resursele prezente pe plan local. Intalnirea va fi, astfel, o buna ocazie de socializare, de schimb de idei si de castig pentru experienta in afaceri.

Inscrierea la Mobile Apps Meetup este gratuita si se face folosind formularul de aici.

In calitate de partener media al evenimentului, ofer 3 invitatii la eveniment oamenilor din companii care vor sa fie la curent cu cel mai dinamic mediu de marketing si development la ora actuala. Poti solicita o invitatie pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), mentionand la subiect „Invitatie Stefanblog.com”, alaturi de datele personale de contact si numele companiei.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.