Allview V1 Viper – Dual-sim romanesc cu Android 4.2

Autor: -

Allview a lansat un smartphone dual-sim cu specificatii de top, V1 Viper.
Terminalul este dotat cu procesor Quad Core 1,2 GHZ si 1GB de memorie RAM, ruland sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, iar conectivitatea 3G asigura o viteza de download de pana la 21,6 Mbps. Smartphone-ul are o greutate de 124, 9 grame, iar display-ul IPS OGS Gorilla Glass are o diagonală de 4,7”. Pretul de achizitionare a telefonului la liber va fi de 1300 lei (TVA inclus), incepand cu 1 iulie.

Producatorul sustine ca sistemul de operare a fost optimizat astfel incat bateria de 1800 mAh sa tina 1 zi si jumatate in conditii normale de folosire. As fi foarte multumit daca s-ar aplica si nevoilor mele, avand in vedere ca smartphone-urile de top din ziua de azi nu rezista mai mult de 12-16 ore. 

DSC02026V1 Viper este dotat cu o camera performanta OV8830 de 8MP cu functie de fotografiere continua si posibilitate de inregistrare Full HD. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 2MP care faciliteaza convorbirile video sau realizarea de autoportrete. Pentru a obtine cel mai reusit portret, se poate folosi functia Beauty Face. Accesul la cele doua camere se poate face fara a debloca ecranul. Camera de 8MP surprinde imagini panoramice atat pe orizontala cat si pe verticala. Amplificatorul audio Yamaha si sistemul DTS (Digital True Surround) garanteaza calitatea sunetului, iar castile cu un design inovator (incluse) asigura o redare la cea mai inalta fidelitate.

Pachetul de achizitionare va contine trei carcase ce ofera telefonului protectie si un plus de eleganta. Carcasele vin in 3 culori: alb piano, negru mat si albastru metal.

 

DSC02030

DSC02033

DSC02032

DSC02025

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Comentarii to Allview V1 Viper – Dual-sim romanesc cu Android 4.2

  1. Am citit in articolul tau ca ai spus ” Producatorul sustine ca sistemul de operare a fost optimizat astfel incat bateria de 1800 mAh sa tina 1 zi si jumatate in conditii normale de folosire. ” si tin sa te contrazic. Pe mine ma tine bateria maxim o zii in situatia in care folosesc foarte putin internetul pe acel telefon . Asa a fost de cand l-am cumparat de nou si nu am putut rezolva nici pe garantie.Daca ai un asemenea telefon te rog sa imi spui si mie cat iti tine tie bateria si daca stii ce as putea sa ma idezactivez sa tina mai mult.

    Multumesc !

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*