Fara roaming din iulie 2014

Autor: -

Din 2014, clientii vor putea efectua apeluri telefonice, trimite SMS-uri si naviga pe internet de oriunde din UE la preturi egale cu cele din tara de originie. Masura face parte dintr-un lung sir de reglementari stabilite de-a lungul ultimilor ani, prin care s-au impus tarife maxime tarilor Uniunii Europene.
Ramane de vazut se va percepe in continuare o taxa pentru apelurile primite si daca operatorii vor oferi clientilor toate beneficiile incluse in abonamente / extraoptiuni si in afara tarii.
Proiectul a fost aprobat de catre 27 de comisari europeni, iar masura urmeaza sa intre in vigoare de la 1 iulie 2014. Forma finala a proiectului va fi publicata in urmatoarele 6 saptamani.

De asemenea tarifele percepute in roaming vor scadea si de la 1 iulie 2013.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*