Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Go Europe – optiunea roaming in cadrul grupului Orange

39 sec read

go europe hp oro
go-europe-hp-oro-9469206

Optiunea este disponibila cu pretul de 1 euro/ zi (TVA inclus) pentru aboanatii Orange si va fi lansata sub aceeasi denumire in 7 tari europene in care Grupul Orange este prezent. Prin aceasta optiune abonatii Orange beneficiaza de tarifele reduse pentru apelurile efectuate atunci cand calatoresc in interiorul Uniunii Europene. Optiunea Go Europe poate fi activata de orice abonat Orange inainte sau in timpul calatoriei prin apel la Serviciul Clienti, contul online Orange sau Self-Care, precum si la Orange shop inainte de a pleca. Optiunea se taxeaza numai atunci cand se inregistreaza consum in roaming, iar tarifarea de roaming din ziua respectiva se va face conform optiunii: 0,15 euro/minut pentru apelurile efectuate, 0,08 euro/minut pentru apelurile primite, 0,062 euro/SMS si 0,28 euro/MB.

Pentru a beneficia de tarife si mai mici pentru sesiunile de internet, clientii pot activa una din optiunile Travel Data cu trafic de internet inclus. Detalii despre optiunile Travel Data sunt disponibile aici. Odata activata, optiunea Go Europe se mentine activa fara costuri suplimentare, pentru ca la urmatoarea calatorie in tarile Uniunii Europene clientii sa poata beneficia de aceleasi tarife reduse, pentru taxa de 1 euro/ zi.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.