iceefest 2013

41 sec read

iceefest
iceefest-300x221-3390597

Organizatorii ne promit peste 40 de ore de continut si peste 80 de vorbitori la editia din acest an a ICEEfest (RoNewMedia in trecut).

ICEEfest debuteaza joi, 6 iunie la Grand Cinema Digiplex unde vor vorbi reprezentantii: Facebook, Google, Yahoo si Skype. Vor urma prezentari legate de viitorul televiziunii sub asaltul online-ului, cu reprezentanti ai Youtube, BBC, DG Mediamind, HBO GO, Discovery Channel, SeeNow, Kanal D, iar seara Bogdan Naumovici si realizatorul emisiunii Doza de Has – Mihai Holhos, vor dezbate cele mai impresionante campanii virale, printre care si viralul TNT alaturi de creatorl acestuia, la viral movie night.

Vineri, 7 iunie, ziua va incepe cu conferintele dedicate lumii jocurilor online cu grafica spectaculoasa, precum si a aplicatiilor de muzica si pentru telefonul mobil, cu Nadeo a€“ Ubisoft, Deezer sau Facebook Mobile. Sunt curios ce noutati mai pregatesc cei de la Ubisoft si daca vor fi prezenti si reprezentati Gameloft in sala.

Daca doriti sa participati la conferinta, accesand link-ul acesta sau folosind codul GXJZ04W8 la inregistrarea pe site, veti beneficia de o reducere de 10% din costul biletului.
Reducerea se aplica pentru accesul in prima zi, a doua zi sau full pass-ul pentru ziua 1 si  2.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *