Summer Well 2013

Autor: -

Dupa editia scurta de anul trecut care a durat doar 1 zi datorita conditiilor meteo nefavorabile, festivalul Summer Well, prezentat de Orange, revine anul acesta pe 10 si 11 august pe Domeniul Stirbey din Buftea. Summer Well pastreaza structura din anii precedenti cu 10 formatii care vor concerta pe scena festivalului dupa cum urmeaza:

Line-up Summer Well 2013

10 august 2013

  The xx
  The Courteeners
  The 1975
  AlunaGeorge
  Eugene McGuinness


   11 august 2013

    Suede
    The Vaccines
    Everything Everything
    Spector
    The Family Rain

     Abonamentele pentru Summer Well 2013 sunt valabile pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival. Nu se vand bilete pentru fiecare zi de festival in parte. Abonamentele pot fi achizitionate de pe easytickets.ro si din orice Orange shop. Abonamentele achizitionate in avans pana pe 9 august costa 149 lei, iar la intrare 169 lei.

     In plus cei care achizitioneaza in prealabil un abonament pot participa la programul I’m with the band, prin care tu imrepuna cu un prieten veti fi cazati pentru 2 nopti la hotelul unde stau si formatiile, veti avea o masina care sa va duca si sa va aduca de la festival si mai mult decat atat, veti avea propria voastra zona in backstage. Veti trai experienta unui festival in felul in care o fac headliner-ii. Pentru a intra in concurs intra aici.

     Asculta muzica online

     Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

     Lasa un comentariu

     You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     *