Indygen – grup pentru tineri

Autor: -

Indygen (independent young generation) este un serviciu care se adreseaza tinerilor sub 30 ani din 5 orase universitare din Romania: Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi si Timisoara. Proiectul cuprinde o oferta telecom si o platforma video de dezvoltare personala.
Oferta telecom este promovata ca un serviciu independent, infrastuctura fiind asigurata de catre operatorul Vodafone. Pe platforma indygen.ro se gasesc videoclipuri create de asociatii precum CROS, Scoala de Valori, HUB Bucuresti, AIESEC, Ideo Idei si Cristi Vasile (Igu) care este cunoscut pentru proiectele sale feeder.ro, Bucuresti Optimist si shortsup. Pentru a viziona videoclipurile trebuie sa ai activa oferta indygen.

Oferta telecom Indygen:

Pachetul care contine o cartela preplatita si un ambalaj inedit sub forma unor figurine costa 38 lei (7 euro).
Creditul este transformat in 500 indypoints, aceste puncte fiind in continuarea unitatea comuna de consum a minutelor, SMS-urilor sau a traficului de date. Cele 500 indypoints pot fi consumate dupa cum urmeaza:

1 indypoint = 1 minut national
1 indypoint = 1 SMS national
1 indypoint = 3 MB (unitatea minima de taxare este 10KB echivalentul a 0.01 indypoints)

Mai multe detalii despre modalitatea de consumare a punctelor gasiti aici. Punctele neconsumate se reporteaza pentru luna urmatoare in limita a 1000 de indypoints, numarul punctelor disponibile putand fi consultat pe site-ul indygen.ro sau apeland numarul *799#.
Minutele si SMS-urile efectuate in tribul Indygen (utilizatori care au achizitionat cartela indygen) sunt gratuite, cu mentiunea ca apelurile si SMS-urile efectuate catre reteaua Vodafone sunt taxate normal din numarul total de indypoints disponibile.

Alte informatii:

Aici puteti consulta tarifele percepute dupa consumarea punctelor.
Membrii tribului indygen sunt usor de recunoscut, deoarece numerele de telefon sunt de forma 0799***
Pentru asistenta aveti la indemana formularul online de aici impreuna cu numarul de telefon 300 sau 0799303300 apelabil din alte retele, costul apelului fiind 30 centi/apel, in intervalul 10-20.
Ca sa intelegeti mai bine, puteti folosi toate punctele pentru trafic pe internet, astfel incat sa beneficiati de 1,5GB la pretul de 7 euro, la viteza de 43,2 Mbps fara a avea vreun port blocat (apelurile prin Skype, Viber functioneaza fara probleme). Daca introduci SIM-ul intr-un telefon liber de retea sau blocat in reteaua Vodafone trebuie sa setezi mai intai punctul APN pentru a te putea conecta la internet. Majoritatea telefoanelor recunosc automat setarile Vodafone live!. Acesta trebuie ori modificat ori creat unul nou cu APN-ul net.indygen.ro in locul celui existent live.vodafone.com/live.pre.vodafone.com lasand toate celelalte campuri necompletate. Daca folosesti un iPhone pentru activarea serviciului iMessage trebuie sa incarci cartela pentru a putea trimite un SMS international de 12 centi.

SIM-ul indygen.ro poate fi cumparat si reincarcat de aici, iar daca nu ai un smartphone poti comanda unul fara vreo obligatie contractuala. Pachetul indygen se comercializeaza fizic prin reteaua de magazine Vodafone, dar si prin intermediul conectorilor indyen. Conectorii indygen vor putea fi localizati prin intermediul unei aplicatii, Mobile Indygen, care va fi lansata in curand pe iOS si Android.

Bani din indygen

Poti sa devii dealer (connector) indygen urmand instructiunile de aici, insa trebuie sa fii pasionat de tehnologie si sa convingi oamenii sa se alature tribului.
Idea Bounty – Daca locuiesti intr-unul din orasele Cluj, Timisoara, Brasov, Bucuresti sau Iasi, inscrie ideea ta de petrecere in concurs si poti castiga 1000 de euro, desigur impreuna cu petrecerea propusa de tine. Informatiile le gasesti aici.

Cine se afla in spatele indygen?

Proiectul indygen este condus de catre Tudor Ghiurca in varsta de 28 de ani, absolvent al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din Bucuresti. In trecut, Tudor a lucrat pe branduri locale precum DERO, Timisoreana sau Grolsch. Echipa indygen are in prezent 9 membrii, Vodafone fiind investitor.

Concluzii:

Folosesc pachetul Indygen din prima zi si consider ca este cea mai avantajoasa oferta de internet pe mobil preplatita, deoarece alte pachete nu ofera traficul de 1,5 GB la viteze de 43,2 Mbps fara restrictii pe porturi (poti folosi aplicatii de tip VoIP). In ceea ce priveste continutul de pe site, sper ca cei care urmaresc clipul acesta sa aiba putin discernamant si sa nu inteleaga ca trebuie sa renunte la scoala.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Comentarii to Indygen – grup pentru tineri

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*