Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Insight-uri despre industria de mobile marketing

58 sec read

1267033 473133799460228 115901011 o1
1267033_473133799460228_115901011_o1-6158980

Ionut Ciobotaru, Product Manager la AppLift, a avut prezentarea History, State and Trends of the Mobile Games Marketing Industry la Webstock.
Ionut Ciobotaru este Product Manager la AppLift – companie pentru care s-a mutat in Berlin acum un an. Inainte de a lucra in Germania, Ionut a lucrat ca project manager pentru o firma de web-development (itgmedia.ro) specializata in proiecte ecommerce fiind in acelasi timp si blogger specializat pe nisa IT (windowspc.ro, inspectorgadget.ro).

AppLift este o platforma de marketing, care a inceput ca un start-up si este dedicata exclusiv jocurilor pentru mobil. Misiunea companiei este de a livra rezultate masurabile si solutii pentru achizitionarea de useri pentru jocuri mobile atat pe platforma iOS cat si pe Android. Clientii AppLift platesc doar pentru ceea ce primesc, adica doar pentru install-uri generate de catre „utilizatori loiali”. Pe de celalta parte, AppLift rasplateste traficul de calitate al partenerilor sai cu ajutorul celui mai variat portofoliu de jocuri mobile si CPI-uri (Cost Per Installl) atractive. In afara de aceasta, se ofera unelte extrem de utile pentru monetizare (PlayAds SDK, Mobile Widget, API, etc..) precum si account management dedicat.

Cum functioneaza serviciul AppLift?

Advertiserii seteaza campanii si bugete in platforma Applift cu ajutorul account managerilor, iar aceste campanii sunt integrate in aplicatiile sau mobisite-urile partenerilor fie in mod automat (SDK, API, widget) fie in mod manual (pop-up-uri, notificari, bannere etc.).
Partnerii au acces direct la aceste campanii (care sunt de fapt jocuri Free 2 Play).

Sediul central al AppLift este in Berlin, avand in prezent birouri in US si Korea si peste 60 de angajati. Mai jos am atasat prezentarea lui Ionut Ciobotaru de la Webstock:

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.