Demonstratie camera foto de pe Nokia Lumia 1020

Autor: -

Nokia a prezentat noul model Nokia Lumia 1020 si performantele camerei foto ale acestui smartphone. Pretul device-ului va fi aproximativ 500 euro, insa camera face toti banii. Senzorul de pe Lumia 1020 este de 1/1.5 inch, camera fiind ajutata si de softul Nokia Pro Cam care va fi disponibil in curand si pe alte modele din seria Lumia. Camera se descurca foarte bine in conditii de lumina slaba, avand posibilitatea de a regla timpul de expunere pana la 4 secunde si ISO-ul pana la 3200. O functie interesanta a softului este zoom-ul pe care il poti face cu un singur deget (vedeti mai jos in videoclip).

In cadrul demonstratiei cei de la Nokia au comparat pozele cu cele facute de un iPhone 5S, subiectul fiind un glob pamantesc in miscare. iPhone-ul nu a putut focaliza nimic in schimb pe pozele facute cu Lumia 1020 puteai citi numele tarilor.

Nokia Lumia 1020 beneficiaza si de un accesoriu mai putin intalnit la producatorii de telefoane, o baterie externa care poate fi folosita si ca suport pentru trepied.
Nu a fost anuntata o data oficiala de lansare, insa camera de pe Lumia 1020 sterge toate pacatele sistemului Windows Phone de care m-am plans in articolul de aici.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Comentarii to Demonstratie camera foto de pe Nokia Lumia 1020

  1. 500 euro in Romania? Sa ne asteptam la o scadere a pretului cu 150 euro la nivel european? Sau in Romania Nokia intentioneaza sa comercializeze o varianta de Lumia 1020 mai ieftina dar mai slaba calitativ?

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*