iPhone 5C, iPhone 5S de astazi in Romania

Autor: -

Am ramas surprins ca nu s-a organizat niciun eveniment de lansare, asa cum ne-am obisnuit de 4 ani incoace de la operatorii de telefonie mobila. Ma asteptam cu atat mai mult la un eveniment avand in vedere ca se lansau doua iPhone-uri, 5C in 5 culori diferite (Green, Yellow, White, Blue si Pink) si iPhone 5S in 3 culori (Silver, Gold si Space Gray) cu preturi mai mici decat cele anuntate initial.

Orange comercializeaza cele doua smartphone-uri impreuna cu serviciile 4G si HD Voice. iPhone 5S poate fi achizitionat impreuna cu abonamentul Pantera 55 la pretul de 299 euro (TVA inclus) pentru modelul de 16 GB si iPhone 5c la pretul de 249 euro (TVA inclus) cu abonamentul recomandat Pantera 44.

Pentru a profita de vitezele ultrarapide si de acoperirea 4G din capitala, clientii Orange din Bucuresti au parte de o oferta speciala prin programul Buy-Back. Ei pot preda vechiul iPhone (iPhone 3G/3GS, iPhone 4/4s) pana pe 31 decembrie 2013 in schimbul caruia  vor primi un voucher ce poate fi folosit la cumpararea unui iPhone 5C sau iPhone 5S, prin activarea sau prelungirea unui abonament Orange pe 2 ani. Valoarea voucherului poate fi verificata din 25 octombrie pephon www.orange.ro/iphone.

Toti cei care aleg iPhone 5S si iPhone 5C alaturi de abonamentele Pantera 44 sau Pantera 55 vor beneficia de asigurare gratuita, precum si de acces la aplicatiile Orange Cloud si Orange TV Go.

Vodafone ofera iPhone-ul 5C 16GB la pretul de 279 euro, respectiv iPhone 5S la pretul de 379 euro impreuna cu abonamentul RED 45. Ca sa va faceti o idee despre preturile noilor terminale, in urma cu 2 saptamani modelul iPhone 5 costa 339 euro impreuna cu acelasi abonament, RED 45. Ma surprinde faptul ca iPhone 5C este acum mai ieftin decat vechiul model iPhone 5, pe care il inlocuieste din oferta operatorilor.

Mai puteti achizitiona la liber modelele iPhone 5C de 16 GB de la evoMAG la 2.600 lei si iPhone 5S de 16 GB tot de la evoMAG la 3.700 lei. La eMAG iPhone 5S a fost introdus de curand la pretul de 3.600lei

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*