Repetent la politicile YouTube

Autor: -

Ce se intampla cand oamenii uita cu cine au parteneriate? Ajung sa isi dea report la propriile materiale!
Zilele trecute Antena 3 mi-a dat report la un clip de pe YouTube, filmat la un eveniment la care tot ei ma invitasera si ma incurajau sa dau mai departe vesti despre noua grila TV a postului Antena 1 de anul trecut (nicio legatura cu Antena 3, aparent cineva vrea sa scoata toate clipurile de pe YouTube care contin cuvintele Mircea Badea). Ca sa imi accesez din nou contul, a trebuit sa fac 14 teste in care Domnul Youtube imi verifica cunostintele in materie de reguli de copywright si plagiere de la el din curte. Toate informatiile se regaseau in clipul educativ cu personajele din Happy Tree Friends.

Dupa ce am reusit intr-un final sa raspund la 3 din 4 intrebari am primit acces la contul meu, insa nu voi mai putea publica niciodata vreun clip UNLISTED.

Despre politicile pe care le practica YouTube a mai scris si Razvan aici, eu sunt insa curios daca si alte conturi precum al lui Mickey H au avut astfel de probleme de copyright. Stiti vreo posibilitate de a reface contul YouTube dupa un astfel de incident sau daca poti deveni partener YouTube ca persoana fizica.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*