Black Friday la CarMall

Autor: -

CarMall.ro este un mall pentru masina ta, in adevaratul sens al cuvantului. Aceasta platforma ofera posibilitatea sa comanzi orice piesa sau serviciu de care ai nevoie pentru masina ta. Tu trebuie doar sa verifici ce ai nevoie, iar daca un anumit produs nu exista pe stoc, baietii vor cauta piesa si in gaura de sarpe, dupa care iti vor prezenta o oferta personalizata cu diferite variante de pret in functie de producator.
Pe langa piese auto la CarMall.ro mai gasesti anvelope, pachete revizie si articole de sezon.

Pe 29 noiembrie, de Black Friday pe CarMall.ro va asteapta reduceri speciale la reviziile tehnice si la accesoriile de sezon. Pagina de reduceri o gasiti aici si astept cu interes sa imi spuneti ce v-ati comandat.

Pe pagina lor de Facebook gasiti oferte de pe tot parcursul anului.

Un astfel de site este binevenit pentru ca te ajuta sa gasesti piesele de care ai nevoie fara bataie de cap, telefoane si cautari prin service-uri, iar sistemul de cautare si distribuire chiar si a pieselor care nu sunt pe stoc este un mare plus.  

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*