Orange mareste spatiul de stocare in Orange Cloud

Autor: -

Orange mareste spatiul de stocare pentru abonati serviciului Orange Cloud, lansand noile optiuni de 10GB si 25 GB care pot fi activate pana la 30 martie 2014. In plus, pentru cei care au nevoie de un spaţiu de stocare mai generos, ei pot activa optiunea de 50 GB cu 2.5 euro sau pe cea de 150 GB cu 7 euro (TVA inclus).

A fost introdus-sa si o oferta triple-play care ofera spatiu de stocare in Orange Cloud de 1 Terabyte! Clientii care aleg trei servicii diferite, dintre care cel putin un abonament de internet, primesc, pe langa dublarea beneficiilor din abonament si reduceri la taxele lunare, internet nelimitat, cu posibilitatea de partajare a traficului intre telefonul mobil, tableta sau laptop, 1 TB pentru stocarea propriei arhive multimedia in Orange Cloud si muzica nelimitata prin Deezer.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*