Dupa Bloggers Lan Party 4

Autor: -

Este a treia editie Bloggers Lan Party la care am participat, intr-o locatie noua, Pescariu Sports & Spa. Lan Party-ul a debutat cu intarziere, adica dupa miezul noptii, deoarece reteaua wireless nu ne oferea cele mai bune conditii pentru o noapte intreaga de gaming. Asa ca am apelat la solutia clasica, o retea lan pe cabluri cu switch. Ne-a ajutat Mihai Patrascu de la evoMAG care ne-a dat o rola de cablu UTP, mufe de retea, un sertizor si un switch cu 24 de porturi. Dupa ce mi-am demonstrat skill-urile dobandite in urma CCNA-urilor, am pornit maratonul de Battlefield 4.

Mi s-a parut cel mai reusit BLP de pana acum, fiindca am avut un joc foarte bun, la care nu trebuia sa stii foarte multa strategie. Am facut cateva punctaje bune, pana a intrat Pompiliu in actiune…castigand vreo 8-10 runde consecutive. Tot el a plecat acasa si cu premiul cel mare, un monitor BenQ de 24 inch, oferit de PCGarage. Va recomand sa jucati Battlefield 4, chiar si doar pentru a va distra incercand sa conduceti tancuri, elicoptere sau avioane impreuna cu un coechipier.

Consola pentru jocurile de tip racing de la PCGarage m-a trezit din somn pe la 8 dimineata. Super senzatie.

foto: Alex Damian

Bloggers Lan Party 4 este un eveniment sustinut de AMDASRock si PC Garage cu sprijinul Pescariu Sports & Spa, organizat de catre Toma Nicolau.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*