Am aprins lumina in satul Pietroasele

Autor: -

Va invit si pe voi sa aprindeti luminile, in serile 3-4 decembrie, in parcarea din Baneasa Shopping City si intre 5-6 decembrie in parcarea Carrefour Orhideea. Acolo va asteapta caravana Coca-Cola, impreuna cu faimosul camion rosu, din reclamele Coca-Cola de sarbatori. Tot ce trebuie sa faceti este sa aprindeti blitul telefonului si sa il apropiati de un automat dupa care se vor aprinde beculetele unui brad pe acel automat. Lumina data de tine va fi contorizata in functie de timpul in care tii apropiat telefonul de aparat. Spiridusii lui Mos Craciun sunt acolo sa va ajute sa luminati bradul si vor rasplati darnicia voastra prin cutii de Coca-Cola. Eu am fost ieri in Piata Charled de Gaulle:

Mai multe detalii despre caravana Coca-Cola gasiti aici.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*